Expression TalenWaalbrug in Nijmegen (NL)Karluv Most in Praag (CZ)brug in London (UK)

Persoonlijke aandacht

Hebt u regelmatig contact met het buitenland en wilt u een taal (beter) leren of uw kennis opfrissen? Of komt u uit het buitenland en wilt u het Nederlands beter beheersen? Dan bent u aan het goede adres.

Taaltrainingen zijn bij ons vooral praktisch en communicatief gericht. Wilt u een taaltraining bij ons volgen, dan is maatwerk ons principe. Veel situaties mogen dan op elkaar lijken, er zijn er geen twee exact hetzelfde. Dit houdt in dat we in overleg met u een afspraak maken. Tijdens deze eerste afspraak inventariseren wij uw wensen en leggen wij onze manier van werken uit. Daarna brengen wij offerte uit. Gaat u akkoord, dan volgt in de regel een tweede intake, waarin wij uw niveau in de betreffende taal bepalen. Daarna combineren we onze bevindingen met uw wensen en komen we zo tot een trainingsprogramma. Bij de samenstelling hiervan kunt u zelf betrokken blijven.

Hebt u ideeën of is er bedrijfsgericht materiaal dat u graag wilt gebruiken, laat u het ons dan weten. Meestal komen we tot een individueel programma, maar het komt voor dat enkele mensen van hetzelfde taalniveau groepsgewijs een taaltraining volgen. Bij krijgt u als student maximale aandacht tegen een zeer betaalbaar tarief.


Copyright © Expression Talen 2006-2011